Modulbaserte utekjøkken, kompostkasser og designelementer for hus, hytte og hage

Om HyggeForm

Vi produserer modulbaserte utekjøkken, kompostkasser og designelementer for hus, hytte og hage – direkte til deg.

Konseptet til HyggeForm har likhetstrekk med IKEA sine flatpakkede møbler. Vi kan også sammenlignes med et byggevarehus inkludert møbelsnekker, konsulent og designer der byggevarene leveres ferdig tilpasset for henting i Oslo eller hjem til deg.

Du skal få noe bestandig og varig.

Vår reise til modulbaserte utekjøkken

Vår reise til modulbaserte utekjøkken

Det startet med en kjær gammel snekkerbenk og mange små prosjekter. Og en liten hageparsell. Først etter noen år fødtes drømmen om utekjøkken i hagen. 

Ferdigbyggede i aluminium fristet ikke. Etter flere søk på «DIY + utekjøkken» erkjente vi fort at det ikke ville bli like lett som på YouTube – kravstore estetikere er utfordrende, men utekjøkken skulle det bli – vi startet i arbeidsfellesskapet til Kroloftet!

Da først spiren var sådd og de første digitale designtegningene ble vist frem for noen innvidde, forstod vi at det er mange som ønsker seg utekjøkken.

Kebony og Thaugland inviterte oss med som utstiller på Hagemessen 2020 og bestillingene kom før vi rakk å bygge første mockup. Jurist måtte kontaktes, kapital reises og selskapet formaliseres. 

Vi var i gang, men på veien ble vi midlertidig stoppet av coronaviruset, og dét ble Hagemessen på Lillestrøm også – men vi rakk å skape prototypen og klargjøre for produksjon for noen pilotkunder til sensommeren.

I starten leverte vi selvbyggersett, nå leverer vi flatpakket for montering eller ferdig satt opp hjemme hos deg. OK, det tok oss lang tid og ble kostbart – dét skal du slippe!

Bli inspirert av ferdig prisede sammenhenger, eller finn enkeltelementer til både komplette utekjøkken og for DIY-prosjekter.

Vi dyrker skapertrangen

Vi dyrker skapertrangen

Vi dyrker skapertrangen. Helt fra den gang vi gjorde barnetegninger med fettstifter. Gleden av å spikre sammen vår første fuglekasse. Hvor fornøyd vi til slutt blir når vi selv har pusset opp og fått på plass den siste listen. Vi omfavner lykken av å bygge noe selv. Og vi har fjernet barrierene som gjør at prosjektet blir utsatt, eller aldri ferdig. Vi produserer holdbart, lekkert, i kvalitetsmaterialer som krever lite vedlikehold. Vi vil at du også skal føle deg stolt over å vise frem det du har montert!

Våre partnere

Våre partnere

Vi i HyggeForm har fått hjelp å bygge modulbaserte utekjøkken – masse. Både ulike tips og knep, og viktigst av alt – hjelpen fra våre designere og ingeniører. Vi, av alle, digger selvsagt DIY (Do It Yourself) idéer, men samtidig anerkjenner vi at fagfolk må sørge for at formen er tiltalende og de tekniske løsningene blir praktiske og holdbare i det lange løp. Vi tilstreber å velge gode miljøriktige løsninger.